Naftachem.rs

O nama

Naftachem Petrol doo je osnovan juna meseca 2015. godine, kao prirodan i logičan nastavak razvoja matične kompanije NAFTACHEM DOO, sa željom da se kroz maloprodajnu mrežu benzinskih stanica dopre do krajnjih korisnika naših proizvoda i usluga i na taj način zaokruži nastup na tržištu.

Kvalitet, kao prvi i najjači argument sa kojim Naftachem godinama nastupa na našem tržištu, sada je zaštitni znak i Naftachem Petrola. Gorivo na našim benzinskim stanicama je proverenog kvaliteta, svaka litra je prethodno prekontrolisana od strane sertifikovane kontrolne kuće, zatim dodatno prečišćena kroz najsavremenije FAUDI filtere, koje poseduje samo Nafachem doo u našoj zemlji, i na kraju dostavljena našim cisternama do benzinskih stanica. Taj zaokružen sistem kvaliteta osnovni je razlog zašto smo za kratko vreme stekli poverenje velikog broja potrošača.

U našoj maloprodajnoj mreži se trenutno nalazi 11 benzinskih stanica sa jasnim ciljem daljeg širenja mreže. Na to nas, pre svega, obavezuju potrebe naših kupaca koji su prepoznali Naftachem Petrol kao sigurnog partnera kome je kvalitet na prvom mestu i osnovni alat sa kojim pobeđuje na tržištu.

Zaposleni u našoj kompaniji predstavljaju našu snagu sa zadatkom da svojom uslugom i profesionalnim odnosom upotpune zadovoljstvo naših potrošača i doprinesu daljem razvoju kompanije.